Alman Polisler, İçişleri Bakanına Karşı Gösteri Yapacak

ALMANYA'da polisler Federal İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere'ye (CDU) karşı yarın gösteri yapmaya karar verdib Polis Sendikası GdP’nin düzenleyeceği protesto gösterilerinde polisler, İçişleri Bakanı’nın hükümetin bütçe...

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:48
Alman Polisler, İçişleri Bakanına Karşı Gösteri Yapacak






ALMANYA'da polisler Federal İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere'ye (CDU) karşı yarın gösteri yapmaya karar verdib
Polis Sendikası GdP’nin düzenleyeceği protesto gösterilerinde polisler, İçişleri Bakanı’nın hükümetin bütçe görüşmelerinde daha fazla personel alımı konusunda ağırlığını koymayarak bu konudan vazgeçmesine tepkilerini gösterecek. Polis Sendikası Bölge Başkanı Başkanı Bild gazetesine verdiği demeçte, "Polis yasal görevlerini yerine getirememe tehlikesi ile karşı karşıya" dedi. Tasarruf önlemleri nedeniyle federal polislerin bazı bölgelerden çekilmesi tehlikesi oluştuğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.