Almanya'da korkutan patlama; 1 ölü 9 yaralı var

Almanya'nın Ansbach kentinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 9 yarayı var.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 02:16
Almanya'da korkutan patlama; 1 ölü 9 yaralı var






Almanya'da korkutan patlama; 1 ölü 9 yaralı var




Son Dakika Haber, Almanya'nın Bavyera Eyaleti'ndeki Ansbach kentinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi ise ağır yaralandı. Patlamanın bir restoranda meydana geldiği öğrenildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken çok sayıda ambulansın bölgeye gittiği ve havada helikopterlerin olduğu belirtildi.

Patlamanın olduğu yere çok yakın bir alanda yapılan müzik festivali sona erdirildi. Bazı gazeteler patlamanın gaz kaçağından meydana geldiğini ileri sürdü.

Ancak polis sözcüsü Michael Konrad, patlamanın nedeninin henüz belli olmadığını, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Focus Online, Berlin'de bulunan Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann'ın, patlamanın olduğu kente gitmek üzere yola çıktığını duyurdu.

 
Anahtar Kelimeler:
HaberSon Dakika Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.