Almanya'da Kanalda Bulunan Ceset Mesut Polat'a Ait

Hakan AYTAŞ- DUİSBURG - - Almanya'nın Duisburg kentinde, 18 Kasım'da Rhein- Herne Kanalı'nda bulunan cesedin 36 yaşındaki Mesut Polat'a ait olduğu açıklandı. Yapılan otopside, 3 Kasım'dan bu yana kayıp olan Mesut Polat'ın cinayete kurban...

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:54
Almanya'da Kanalda Bulunan Ceset Mesut Polat'a Ait






Hakan AYTAŞ- DUİSBURG - - Almanya'nın Duisburg kentinde, 18 Kasım'da Rhein- Herne Kanalı'nda bulunan cesedin 36 yaşındaki Mesut Polat'a ait olduğu açıklandı. Yapılan otopside, 3 Kasım'dan bu yana kayıp olan Mesut Polat'ın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Polisin yaptığı açıklamaya göre, Mesut Polat uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ve kadın ticaretiyle uğraşıyordu. Polat, 2 Kasım'da yanında yüksek miktarda uyuşturucu ve parayla Hollanda'nın Nijmegen kentinden, Almanya'nın Köln kentine gitmek üzere siyah, Audi3 otomobiliyle yola çıktı. Mesut Polat'ın bir nedenle Duisburg'da mola verdiği sanılıyor. 4 Kasım'da ise ehliyeti Meiderich'de caddede bulundu. Polat'ın Audi3, 72 NJ VD Hollanda plakalı otomobili de kayıp. Polis, o tarihlerde Mesut Polat'ı veya otomobilini görenlerin 02032801046 numaralı telefondan kendilerine başvurmalarını istedi. Savcılık da olayı çözebilecek ihbarda bulunanlara 3 bin Euro ödül verileceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.