Almanya’da muz kolisinde yine kokain bulundu

  DIŞ HABER – Ahmet YILDIRIM - ALMANYA / Almanya’da muz kolilerinin içerisine gizlenmiş halde kokain bulundu. Polis açıklamasına göre, Berlin ve Brandenburg eyaletlerindeki çok sayıda Aldi mağazasında kokain saklı muz kolileri...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:36
Almanya’da muz kolisinde yine kokain bulundu






  DIŞ HABER –

Ahmet YILDIRIM - ALMANYA /

Almanya’da muz kolilerinin içerisine gizlenmiş halde kokain bulundu. Polis açıklamasına göre, Berlin ve Brandenburg eyaletlerindeki çok sayıda Aldi mağazasında kokain saklı muz kolileri tespit edildi. Mağaza çalışanlarının kolileri satış için hazırlaması esnasında buldukları belirtilirken, bölgedeki şubelere gönderilen ya da depolarda bekletilen 2 bin koli muzun arandığı açıklandı.

Almanya’da Ocak 2014 tarihinde de muz kolilerinin içerisine gizlenmiş halde 140 kilogram kokain bulunmuştu. Bir kilogram kokainin piyasa değeri 50 bin euro civarında.

Radyo Brandenburg’un bildirdiğine göre polis, bu kez gönderilen sevkiyatın 140 kilonun çok üzerinde olduğu görüşünde.

LOJİSTİK HATA

Muz kolilerinin Güney Amerika üzerinden Hamburg limanına gönderildiği belirtilirken, polis, uyuşturucu şebekesinin lojistik hatası sonucu kolilerin mağazalara dağıtıldığı görüşü üzerinde duruyor.

Berlin’de geçtiğimiz yıl kahve sevkiyatı içerisinde de 1,5 milyon euro değerinde 33 kilogram kokain ele geçirilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.