Amazon'un bedave ürün gönderdiği aileyi korku sardı

Amazon içinde vakumlu bilgisayar temizleyici, Bluetooth hoparlör, yeniden şarj edilebilir köpek tasması, USB destekli nemlendirme cihazı, çeşitli ampuller, cep feneri, TV koruyucu gibi ürünleri bedava gönderdiği çift tedirgin olmaya başladı...

08 Şubat 2018 Perşembe 20:01
Amazon'un bedave ürün gönderdiği aileyi korku sardı






Amazon'un bedave ürün gönderdiği aileyi korku sardı


Aylardır evlerine 20'den fazla kargonun geldiği yaşlı çift ne yapacağını şaşırdı. Bedava ürünlerin kendilerini korkuttuğunu belirten Gallivan çifti, gizemli kargoları Amazon'dan kimin gönderildiğini bilmediklerini söyledi..


Çoğunluğu elektronik eşyadan oluşan kargo paketler, son günlerde ücretsiz olarak evine gelen Gallivan çifti tedirgin olmaya başladı. Massachusetts'te oturan 68 yaşındaki Kelly Gallivan ve 70 yaşındaki eşi Mike Gallivan evlerine Amazon'dan sürekli bedava kargo geldiğini söyledi.


Şu ana dek 20 teslimat alan çifte gelen kutularda ne bir fatura ne de gönderen ismi bulunuyor. Alıcının Mike Gallivan olduğu Amazon kutularında ise yok yok.

Evlerine gönderilen ilk ürünün USB ile bilgisayara da bağlanabilen bir plastik vantilatör olduğunu belirten çifte gelenler arasında vakumlu bilgisayar temizleyici, Bluetooth hoparlör, yeniden şarj edilebilir köpek tasması, USB destekli nemlendirme cihazı, çeşitli ampuller, cep feneri, TV koruyucu gibi ürünler var.


ÖZEL HAYATIMIZ TEHDİT ALTINDA


Çift bu ürünler için herhangi bir kargo ya da ürün ücreti ödemese de bir tür dolandırıcılığa alet edilmiş olabileceklerini düşünüyor ve özel yaşamlarının tehdit altında olabileceğinden korkuyor.

Ürünlerin bazılarının işe yaramayan türden cihazlar olduğunu bazılarının ise oldukça işlevsel olduğunu belirten Gallivanlar, Bluetooth hoparlör ve el fenerini kullandıklarını ancak diğer ürünleri sokağa bırakacaklarını belirtti.


KANADALI ÖĞRENCİLER DE ŞİKAYETÇİ

Yoğun bakım hemşireliğinden emekli çifte sürekli gelen gizemli paketler ilk değil. Amazon etiketli paketler Kanada üniversitelerindeki pek çok öğrenci birliğine de gönderilmişti.

İçlerinde seks oyuncaklarından iPod kılıflarına dek pek çok ürün bulunan paketlerin sahibini bulmak için öğrenci işleri başkan yardımcısı Shawn Wiskar yurtlarda kapı kapı dolaştıklarını dahi söylüyor.

Haberin ilk olarak yayımlandığı ve Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un sahibi olduğu Washington Post gazetesi konuyla ilgili Amazon yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmediğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.