Amerika'da çıplak saldırgan katliam yaptı

ABD'nin Tennessee kentinde çıplak ve silahlı bir kişinin bir waffle dükkanına girerek içerideki kişilere ateş açtığı belirtildi.

22 Nisan 2018 Pazar 15:59
Amerika'da çıplak saldırgan katliam yaptı






Amerika'da çıplak saldırgan katliam yaptı

Amerika'da bireysel terör saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Tennessee'de çırılçıplak soyunan bir şahıs elinde silahla dükkan taradı. 3 ölü var..

OLAYIN GEÇTİĞİ YER

Bireysel silahlanmanın durdurulamadığı Amerika'da silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. ABD'nin Tennessee kentinde çıplak bir adam sabah erken saatlerde waffle dükkanını taradı. Saldırıda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı


AR-15 tipi silah taşıdığı belirtilen saldırganın çıplak olduğu ve üzerinde sadece yeşil bir ceket bulunduğu ifade edildi.

Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumu ise kritik.

Olay yerinden koşarak uzaklaşan saldırganın, ceketini olay yerinde bıraktığı ve halen polis tarafından arandığı belirtildi.

Son Güncelleme: 22.04.2018 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.