Amerika'da gazete binasına saldırı, 4 ölü var

Amerika'da gazete binasına yönelik saldırıda 4 kişinin öldüğü en az 20 kişinin yaralandığı açıklandı. Saldırganın halen gazete binasında bulunduğu bildiriliyor.

28 Haziran 2018 Perşembe 22:54
Amerika'da gazete binasına saldırı, 4 ölü var






Amerika'da gazete binasına saldırı, 4 ölü var

Dün Hollanda, bugün ABD. Her iki ülkede gazeteleri hedef alan terörist saldırılar aynı merkezden mi yönetiliyor?

Son Dakika Amerika, Amerika'da bir gazete binasına düzenlenen terörist saldırıda en az 4 kişinin öldüğü bildiriliyor. ABD'nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Bölge şerifi yaptığı açıklamada, saldırganın yakalandığını duyurdu.. Son dakika gelen bilgiye göre, ABD'nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi.

ABD'nin Maryland eyaletindeki Annapolis kentinin Anne Arundel bölgesinde, The Baltimore Sun grubuna ait isimli gazetenin Capital Gazette ofisine yapılan saldırıda gazetenin muhabiri Phil Davis'ın açıkladığına göre ölü ve yaralılar var. CNN, saldırı sırasında en az 4 kişinin öldüğünü 20 kadar yaralı olduğunu duyurdu. 

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Amerika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.