Amerika'da liseye kanlı baskın, 14 ölü var

Ortadoğu'da terör örgütlerinin destekçisi Amerika, kendi içindeki silahlı saldırılarla sarsılıyor. Son olayda bir liseli gencin okulunda silahla gelerek katliam yaptı. Saldırıda 14 kişi öldürüldü.

15 Şubat 2018 Perşembe 00:46
Amerika'da liseye kanlı baskın, 14 ölü var






Amerika'da liseye kanlı baskın, 14 ölü var


Amerika'nın Florida eyaletinde bir liseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 14 kişinin öldürüldüğü açıklandı. Saldırgan öğrenci yakalandı.


ABD'nin Florida eyaletindeki bir liseye düzenlenen silahlı saldırıya polisin karşılık verdiği öğrenildi. Saldırıda en az 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Saldırgan öğrenci ise gözaltına alındı..


ABD'nin Florida eyaletindeki bir liseye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 20 kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırıda ise polisin karşılık verdiği ve saldırganın halen içeride oldu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturmanın ve çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü açıklandı.

Saldırıda en az 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Saldırgan öğrenci ise gözaltına alındı..

Broward Şerifinin ofisinden yapılan kısa açıklamada saldırganın halen yakalanamadığı ve polisin lise içinde ve etrafında aramalarına devam ettiği kaydedildi. Silah seslerinin ardından yerel polisin hemen müdahale ettiği olayın ardından lise kapatılırken, tüm öğrenci ve görevlilerin tahliye edildiği açıklandı.

Bugün ABD'nin Maryland eyaletinde bir kişinin silahlı saldırısı sonucu 3 kişi vurularak yaralanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.