Amerika'da sapkın aile şoku; Çocuklarını yatağa zincirle bağlamış

Çocuklarına daha çok tek tip kıyafet giydiren anne ve babanın işkenceye varan yöntemleri Amerika'yı şoke etti. 13 çocuktan bazılarını yatağa zincirle bağlayan anne baba tutuklanırken çocuklar psikolojik gözetim altına alındı.

16 Ocak 2018 Salı 10:33
Amerika'da sapkın aile şoku; Çocuklarını yatağa zincirle bağlamış






Amerika'da sapkın aile şoku; Çocuklarını yatağa zincirle bağlamış

Amerika'da bir ailenin çocuklarını günlerce aç bırakarak işkence yaptığı, hatta küçük çocuklarını yatağa zincirlediği ortaya çıktı. Sapkın anne baba tutuklanırken 13 çocuklu ailenin üyeleri koruma altına alındı. Amerikan basını bugün olaya geniş yer ayırırken, anne ve babanın sapkın bir tarikat üyesi olabileceği ifade ediliyor.

ÇOCUKLARDAN BİRİ POLİSİ ARAYARAK YARDIM İSTEMİŞ


57 yaşındaki baba  David Allen Turpin ve 49 yaşındaki Louise Anna Turpin'in çocuklarına yaşattığı dehşet dolu günler korku filmlerini aratmayacak cinsten.

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki bir evde, yaşları 2 ile 29 arasında değişen 13 çocuktan bazıları yatağa zincirlenmiş bulundu. Çocukların tamamının psikolojik destek gerekecek kadar ruh sağlığı bozulduğu iddia ediliyor. Turpin ailesinin komşuları ise uzun zamandır eve sadece anne ve babanın girip çıktığını çocukları ise nadiren gördüğü bilgisini verdi.

Yetkililer zincirlerinden kurtulan 10 yaşındaki bir çocuğun kendilerini arayarak durumu haber verdiğini duyurdu. Polisle irtibata geçerek durumu anlattı ve ebeveynlerin gözaltına alınmasını sağladı.,

Polis, evde bulunanlardan bazılarının zincirle yataklara bağlı olduğunu, 6'sı çocuk 13 kişi olduklarını belirtti. Kardeşlerden bazılarının şokta olduğu görülürken, oldukça kirli ve yetersiz beslendikleri söylendi. Çocukları almak için gelen polis memuruna ise baba Turpin'in tükürdüğü açıklandı.

,

Ailenin sosyal medya hesaplarında anne ve babanın nikah fotoğrafları yer aldı

Çocukların ebeveynleri 57 yaşındaki David Allen Turpin ve 49 yaşındaki Louise Anna Turpin işkence ve çocukların hayatını tehlikeye atmak suçlarından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ancak polis yetkilileri ebeveynlerin çocukları neden zincirlerle tuttukları konusunda detay vermedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.