Amerika Suriye'de geri vites yaptı: Bayrağını yeniden astı

Terör örgütü PKK'nın Suriye ve Irak'ta silah tedarikçiliği ile lojistik destekçiliğine soyunan ABD, Suriye'den çekileceğini açıklamasının ardından indirdiği bayraklarını yeniden astı..

31 Aralık 2018 Pazartesi 17:55
Amerika Suriye'de geri vites yaptı: Bayrağını yeniden astı






Amerika Suriye'de geri vites yaptı: Bayrağını yeniden astı


Amerika, Türkiye'yi yeni bir oyalama süreci içerisine girdi. Suriye'den bir hafta önce çekileceğini açıklayan ABD yönetimi, bu ülkede işgal altında tuttuğu birliklerinde indirdiği bayrakları geri çekti. 
Suriye'nin Münbiç kentinde birkaç gün önce bir askeri üste indirilen ABD bayrağı bugün yeniden çekildi. Üsteki son durum Habertürk objektiflerine yansıdı...


Cerablus ve Münbiç'i ayıran Saçur çayının üst tarafında Münbiç’e bağlı Dadat beldesinde ABD üssü görüntülendi.

Bölgede görev yapan basın mensuplarının kameralarına yansıyan ve Dadat beldesinin batısında yer alan üssün etrafının toprak muhafazayla güçlendirildiği gözlendi.

Birkaç gün önce bayrak indirilen üsse tekrar ABD bayrağı asıldığı görüldü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.