Amerikalı bakana Ankara'da şok protesto

Ankara'da bir grup, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ı, Bakan Çavuşoğlu ile görüşmesi sırasında protesto etti. Grup, ABD karşıtı sloganlar attı.

16 Şubat 2018 Cuma 10:22
Amerikalı bakana Ankara'da şok protesto






Amerikalı bakana Ankara'da şok protesto


Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların durdurulmasını sağlamak için Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillorson'a protesto şoku. Lübnan'da salonda bekletilen Tillerson'un bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile basın karşısına çıkması bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın Ankara temasları devam ediyor. Bugün Tillerson ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ortak basın toplantısı düzenleyecek.

GECE YARISI GÖRÜŞMÜŞTÜ

Ankara'da bir grup ise ABD'li Bakan'ı protesto gösterisi düzenliyor. Grup, ABD karşıtı sloganlar attı.

ABD Dışişleri Bakanı, dün Ankara'ya gelmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 3 saat 15 dakika süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.