Antalya uçağında sarhoş yolcu paniği

Moskova Antalya seferini yapan uçakta sarhoş bir yolcunın çıkardığı rezalet yolculara korku dolu anlar yaşattı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 14:42
Antalya uçağında sarhoş yolcu paniği






Antalya uçağında sarhoş yolcu paniği


Moskova – Antalya seferini yapan uçakta sarhoş bir yolcu, kriz geçirip çığlık attı. Diğer yolcular ve mürettebat tarafından sakinleştirilmeye çalışılan üzeri kanlı yolcu koltukları yumruklamaya başlayınca kelepçelendi


Red Wings Airlines'ın Moskova – Antalya seferini yapan uçakta sarhoş bir yolcu, sinir krizi geçirdi.

The Sun'ın haberine göre üstündeki kıyafetlerde kan olduğu görülen asi yolcu, önce çığlık atmaya başladı. Uçaktaki diğer yolculara rahatsızlık verdiği belirtilen yolcu, önce ayakları kelepçelenerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

Daha sonra çığlık atmaya ve koltuğu yumruklamaya devam eden sarhoş yolcu, çevredeki çocukların ve ailelerin korku dolu bakışları arasında ellerinden de kelepçelendi.
Vücudunda ve yüzünde yaralar olan ve kıyafetleri kan içerisinde kalan yolcunun yaralarının nasıl oluştuğu bilinmezken havayolu şirketinden yapılan açıklamada yolcunun kelepçelenmeden önce defalarca uyarılıp sakinleştirilmeye çalışıldığı ama yolcunun bunu umursamadığı belirtildi.

Pilot tarafından kuleye bildirilen durum sonrası, Antalya Havaalanı'nda polis tarafından olay çıkaran yolcuya müdahale edildiği belirtildi.  

 
Son Güncelleme: 06.07.2017 15:03
Anahtar Kelimeler:
Antalya Uçağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.