Araplar hurma rekoru kırdı

 Mehmet ÇİFTÇİ - () - Suudi Arabistan’ın Al Ahsa kentinde başlayan gıda fuarında Araplar bir tepsiye yerleştirdikleri 1 miyon hurma ile Guinness rekorlar kitabına girmeyi başardılar. Fuar yetkilileri tepside yerleştirilen hurmaların...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:37
Araplar hurma rekoru kırdı






 Mehmet ÇİFTÇİ - () - Suudi Arabistan’ın Al Ahsa kentinde başlayan gıda fuarında Araplar bir tepsiye yerleştirdikleri 1 miyon hurma ile Guinness rekorlar kitabına girmeyi başardılar. Fuar yetkilileri tepside yerleştirilen hurmaların 11 ton ağırlığında olduğuna dikkat çekerek bu rekoru kırmak için 43 kişinin 8 saat aralıksız çalıştığına işaret ettiler. Suudi Arabistan’ın Al Ahsa kenti daha önce de dünyanın en büyük peynir pastası ve seramik testisini yaparak Guinness rekorlar kitabına girmeyi başarmıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.