Atlas Global Avrupa'ya açılıyor

Temel ELCİVAN/DÜSSELDORF, ()-Almanya’nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, dün akşam düzenlediği bir toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:08
Atlas Global Avrupa'ya açılıyor






Temel ELCİVAN/DÜSSELDORF, ()-Almanya’nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, dün akşam düzenlediği bir toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı. Atlas Global, 5 yeni meydan olan Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Paris ve Bişkek'ten uçmayı planlıyor.

Yeni uçuş noktalarını tanıtmaya başlayan Atlas Global, Amsterdam'dan sonra dün Düsseldorf'ta çok sayıda seyahat acentesinin katıldığı toplantıda tanıtım yaptı. Düsseldorf Inter-Continental Otel'deki toplantıda slaytlar eşliğinde Atlas Global Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy acentelerin neden Atlas Global'ı tercih etmesi gerektiği ve yolcularına neden Atlas Global'le uçmayı önermelerini gerektiğini anlattı.

“MÜSTERİSİNİ EN ÇOK SEVEN ŞİRKETİZ”

Uçakların teknik özelliklerinden, en iyi servisi ve hizmeti sunduklarından söz eden Ersoy, diğer ucuz hava yolu şirketleri gibi bazı şeylerden kesintiye gitmediklerini, sunulan fiyatın içine her şeyin dahil olduğunu belirtti.


Murat Ersoy “Bizim yeni bir sloganımız var, bunu belirlerken de çok yönlü düşündük, bu sloganımız da, 'biz müşterisini en çok seven şirketiz' şeklindedir” dedi.

“Kuzey ren Vestfalya Eyalati'nde binlerce Türk vatandaşımız yaşıyor ve bu insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için, Düsseldorf'ta ofis açtık ve deneyimli arkadaşımız Yavuz Balay da burada görev yapacak. Hizmet verdiğimiz tüm noktalarda aynı yüksek kalite standartlarının sürekliliğini sağlayabilmeyi hedefliyoruz. Bizim için önemli olan yolcularımıza A’dan Z’ye konforlu bir seyahat tecrübesi yaşatabilmek. Yurtdışındaki planlı büyümelerine yeni hatlar ile devam edecek“ dedi.

Murat Ersoy kaliteli hizmet sunduklarını vurgulayarak “İnternet icat oldu, bilet işi bozuldu dense de biz, Türkiye'nin en köklü ve tecrübeli tur operatörü olduğumuz için ve 22 uçak filomuzla, aksamayan, zamanında uçan ve kaliteli hizmet verebilmek adına çok iddialıyız, bunu Haziran itibariyle bizimle uçmaya başlayan müşterilerimiz yakinen görecek“ dedi.

Atlas Global, 11 Haziran itibariyle Düsseldorf'tan her gün saat 12.50'de İstanbul'a, İstanbul'dan ise saat 9.30'de Düsseldorf'a uçacak. Aynı tarihte başlayacak olan Köln uçuşları ise, Cuma, Perşembe ve Pazar günleri, İstanbul'dan saat 13.25'te Köln'e, Köln'den de saat 1720'da İstanbul'a gerçekleştirilecek.

Murat Ersoy, toplantının sonunda çalışma arkadaşları olan Yavuz Balay, Semra Erener Özyalçın ve Ercan Uzman'ı acente temsilcilerine tanıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.