Azerbaycan'da Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi

Ali KAN/BAKÜ () 30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yaklaşık 300 davetlinin katıldığı bir resepsiyonla kutlandı. Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona, Azerbaycan...

28 Ağustos 2015 Cuma 20:17
Azerbaycan'da Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi






Ali KAN/BAKÜ () 30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yaklaşık 300 davetlinin katıldığı bir resepsiyonla kutlandı. Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasnov, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, milletvekilleri ve diplomatların yanı sıra çok sayıda Türk ve Azerbaycanlı davetli katıldı. Resepsiyonun açılışında konuşma yapan Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, "Bu önemli günü Azerbaycan'da kutluyor olmanın mutluluğunu ve gururunu hissediyoruz. Türkiye'mizin, Azerbaycan'ımızın ve Türk dünyasının bütün şehitlerini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ulu önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını büyük bir minnetle anıyoruz. Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini bugün bu noktaya getirmekte onun vizyonu kadar sonsuz katkısı olan merhum milli lider Haydar Aliyev'i ve onun vizyonunu da minnetle andığımız bir gün oluyor bugün" diye konuştu. Konuşmaların ardından davetlilere verilen ikramla program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.