Azerbaycan’ın ünlü bestecisi Gurbanov’dan Karabağ’a beste

Azerbaycan'ın ünlü bestekârı Celal Gurbanov yeni bestesi  'Karabağ’ın Sesi' Azerbaycan’da en çok dinlenen ve sosyal medyada en çok tıklanan şarkılar arasına girdi. Azerbaycan ses sanatçısı Tünzale Ağayeva tarafından...

26 Şubat 2015 Perşembe 19:40
Azerbaycan’ın ünlü bestecisi Gurbanov’dan Karabağ’a beste






Azerbaycan'ın ünlü bestekârı Celal Gurbanov yeni bestesi  'Karabağ’ın Sesi' Azerbaycan’da en çok dinlenen ve sosyal medyada en çok tıklanan şarkılar arasına girdi.
Azerbaycan ses sanatçısı Tünzale Ağayeva tarafından söylenen şarkı vatanseverlik konusunda yazılan en etkili şarkılar arasında yer alarak Azerbaycan’da medyada son hafta içinde en çok paylaşılan şarkılar listesinde yer aldı.
İNGİLİZCEYE ÇEVİRİLDİ
ASAN Gönüllüleri Sosyal Birliği'nin girişimi ile yazılan şarkı, İngilizceye de tercüme edilerek, dünyanın birçok ülkesinde müzik albümleri arasında yerini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.