Babacan, IMF Yönetim Kurulu toplantısı öncesi 'Aile fotoğrafı'nda

Nafiz ALBAYRAK/NEW YORK, ()- IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ve bu yıl dönem başkanı olarak Türkiye'nin ev sahipliği yapacaği G20 oturumları kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ali Babacan, Washington'da IMF Yönetim...

19 Nisan 2015 Pazar 08:15
Babacan, IMF Yönetim Kurulu toplantısı öncesi 'Aile fotoğrafı'nda






Nafiz ALBAYRAK/NEW YORK, ()- IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ve bu yıl dönem başkanı olarak Türkiye'nin ev sahipliği yapacaği G20 oturumları kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ali Babacan, Washington'da IMF Yönetim Kurulu toplantisi öncesi 'Aile fotoğrafı' çekimine katıldı.
Washington'daki temaslarının ardından New York'a geçmeye hazırlanan Babacan, burada G20 dönem başkanı sıfatıyla Birleşmiş Milletler (BM) Ekonomik ve Sosyal Konseyi Yüksek Düzeyli Özel Toplantısı ile BM 69'uncu Genel Kurul Başkanı'nın himayesinde düzenlenecek 'Hoşgörü ve Uzlaşının Teşviki' konulu etkinliğe ana konuşmacı olarak katılacak.

FOTOĞRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.