Bahçeli Almanya'da dernek açtı

Temel ELCİVAN / MÖNCHENGLADBACH, () - ALMANYA'nın Oberhausen kentinde yarın (Cumartesi) miting yapacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Frankfurt'a geldi. Bugün de beraberindeki heyet, Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili...

25 Nisan 2015 Cumartesi 21:56
Bahçeli Almanya'da dernek açtı






Temel ELCİVAN / MÖNCHENGLADBACH, () - ALMANYA'nın Oberhausen kentinde yarın (Cumartesi) miting yapacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Frankfurt'a geldi. Bugün de beraberindeki heyet, Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan, Ahmet Kenan Tanrıkulu, basın danışmanı ve Antalya Milletvekili adayı Metin Özkan ile birlikte Mönchengladbach'ta Türk Federasyon'a bağlı olan ve 1977'den beri faaaliyet gösteren Mönchengladbach Türk Kültür Derneği'nin yeni binasının açılışını yaptı.

DERNEK AÇILIŞI



Yoğun katılımın olduğu açılışta Devlet Bahçeli gençler tarafından çiçeklerle karşılandı. Derneğin din görevlisi Hüseyin Yılmaz'ın yaptığı duanın ardından, Devlet Bahçeli Avrupa Türk Konfederasyon Başkanı Cemal Çetin, Mönchengladbach Türk Kültür Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan ile birlikte kurdeleyi kesti. Bahçeli, açılışın ardından dernek yöneticileriyle dernek salonunda görüşürken, toplantı basına kapalı gerçekleşti.



Bahçeli yarın Oberhausen Arena'da "Bizimle Yürü Avrupa Türklüğü" adlı mitingi gerçekleştirecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.