Bahçeli, geldiği Almanya'da moral buldu (YENİDEN)

Avrupa Türk Konfederasyon tarafından dün Almanya'nın Oberhausen kentinde düzenlenen mitinge katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13 bin kişi kapasiteli ünlü salon König-Pilsener Arena'yı dolduran vatandaşların coşkusuyla oldukça moral...

27 Nisan 2015 Pazartesi 15:00
Bahçeli, geldiği Almanya'da moral buldu (YENİDEN)






Avrupa Türk Konfederasyon tarafından dün Almanya'nın Oberhausen kentinde düzenlenen mitinge katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13 bin kişi kapasiteli ünlü salon König-Pilsener Arena'yı dolduran vatandaşların coşkusuyla oldukça moral buldu.

Büyük bir coşku ve “devletin başına devlet gelecek“ sloganları eşliğinde salona giren Devlet Bahçeli, salonda tur atarak Avrupa'nın farklı kentlerinden gelerek salonu dolduran binleri selamladı.

Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin ve Almanya Türk Federasyon Genel Başkanı Şentürk Doğruyol'un yanı sıra parti kurmayları olan Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr Edip Semih Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Basın Danışmanı ve Antalya Milletvekili adayı Metin Özkan ile protokol da oturan Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından sahne alan Mustafa Yıldızdoğan'ın sahnesini izledi.

ÜLKÜCÜ GENÇLER DEVLET BABA İLE COŞTU

Salon atmosferi, her yaştan olan katılımcıyı coşturdu.

MHP'nin Ankara'nın Bağları'na uyarlanan yeni seçim müziği “devlet baba“nın çalındığı sırada, salonda coşku daha da arttı. Salonda görevli olan ve müzikle coşan ülkücü gençler, Devlet Bahçeli'nin katıldığı etkinliklerde pek görülmeyeni yaparak pistte oynamaya başladılar. Gençlerin oynamasını beğendiği gözlenen Devlet Bahçeli, bir ara oynayan gençleri de alkışladı. Mitingin son bölümüne doğru Bahçeli, yanına gelen gençlerin resim çektirme isteklerini de geri çevirmediği gözlendi. Bahçeli, seçim mitinglerinin ilki olan Oberhausen buluşmasında, salonu dolduranların yoğun ilgisi ve coşkusundan oldukça memnun kaldığı gözlendi.

AVRUPA TÜRKLERİ MHP'NİN İKTİDARINI BEKLİYOR


Avrupa'nın değişik kentlerinden Oberhausen'e akın eden vatandaşlardan bazıları, MHP'den iktidar beklediklerini 'ya anlattı. Vatandaşlar, 7 Haziran seçimleriyle MHP'den iktidar beklediklerini ve MHP'nin de bunu başaracağına inandıklarını dile getirdiler.

Görüntü dökümü

-Bahçeli, salona gelirken

-Salon girişinde vatandaşların yoğunluğu

-Salonda katılımcıların coşkusu

-Salonda kameraya konuşan vatandaşlar

-Devlet Baba müziği ile oynayan gençler

-Gençler, Bahçeli ile resim çektirirken

Haber-kamera: Temel ELCİVAN-OBERHAUSEN/

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.