Bakan Çelik, Brüksel'de Uetd'yi Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Brüksel'de UETD temsilciliğini ziyaret etti. UETD Brüksel temsilciliğini ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik burada yaptığı konuşmada "Belçika'daki Türk toplumu hem kendi kimliğini...

26 Kasım 2014 Çarşamba 09:22
Bakan Çelik, Brüksel'de Uetd'yi Ziyaret Etti






Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Brüksel'de UETD temsilciliğini ziyaret etti. UETD Brüksel temsilciliğini ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik burada yaptığı konuşmada "Belçika'daki Türk toplumu hem kendi kimliğini koruyacak, hemde Belçika toplumuna bu Ülkeye faydalı işlerde bulunacak. Belçika'da genç arkadaşlarımızın, genç kardeşlerimizin eğitimi her şeyden önce gelir. Öğretmenlerimizin yapılan anlaşmalarla ilgili sorunlar yaşandığını duyduk ve Belçika'da 2014-2015 yılına ait öğretim yılının sonuna kadar öğretmenlerimiz aynı şekilde görevlerine devam edecektir. Burada yaşanan sorunlarda UETD çok önemli faktör olacaktır ve sorunlara çözümler bulacaklardır. UETD'nin burada her konuda yapacakları faaliyetler çok önemlidir, biz elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız" dedi.

Bakan Çelik'e UETD ziyareti sırasında Belçika Büyükelçisi Hakan Olcay ve Basın Müşaviri Veysel Filiz eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.