Bambi Ödüllerini Türk Ustalar Hazırladı

ALMANYA'da geleneksel Bambi Ödülleri 13 Kasım Perşembe akşamı Berlin'de sahiplerini bulacak. Ödülün ev sahipliğini Burda Yayınevi Yönetim Kurul Başkanı Senatör Dr. Hubert Burda ile aktris eşi Maria Furtwaengler yapacak. Alman medya devi...

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:40
Bambi Ödüllerini Türk Ustalar Hazırladı






ALMANYA'da geleneksel Bambi Ödülleri 13 Kasım Perşembe akşamı Berlin'de sahiplerini bulacak. Ödülün ev sahipliğini Burda Yayınevi Yönetim Kurul Başkanı Senatör Dr. Hubert Burda ile aktris eşi Maria Furtwaengler yapacak.
Alman medya devi Burda himayesinde Bambi Ödülleri 1948 yılından bu yana sanat, spor, siyaset, şov ve magazin dalında topluma başarılı çalışmalarıyla örnek olan kişilere veriliyor. Bu yılki 66'ncı Bambi Ödül Töreni, 5'inci kez Berlin'de yapılıyor. Berlin Stagetheater am Potsdamer Platz'daki törende ödüller çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ve zengin bir şov programıyla dağıtılacak. Devlet televizyon kanalı ARD, 3 saat sürecek ödül törenini canlı yayınlayacak.
BAMBİ ÖDÜLLERİNİ TÜRK USTALAR HAZIRLIYOR
Hollywood yıldızları başta olmakla dünyanın dört bir yanından katılacak sanatçılara verilecek  Bambi Ödülleri Türk ustaların ellerinden geçiyor. Stuttgart kenti yakınlarındaki Süssen kasabasında bulunan Strassacker adlı, heykel ve sanat objeleri imal eden firmada çalışan Türk ustalar Murat Şenlik, Haşim Polat, Naim Ererler, Haluk Doğan, Kadir Balcı, Halit Yazıcı ve Recep San 2.5 kilo ağırlığındaki Bambi heykelciklerini büyük bir titizlikle hazırladıklarını söyledi. Bambiler dünya yıldızlarının eline geçmeden önce Türk ustaların ellerinde şekilleniyor. 18 ayar altın kaplama Bambi heykeli Almanya'nın Oskar'ı sayılıyor.
ERDOĞAN ATALAY BAMBİ ÖDÜLÜNE YİNE ADAY
Alman televizyon kanalı RTL'deki polisiye dizi 'Alarm für Cobra'da oynayan Erdoğan Atalay seyirci kategorisinde Bambi Ödülü'ne aday gösterildi. Türk kökenli Sanatçı Atalay'ın Bambi Ödülü'nü kazanıp kazanamayacağı ödül töreni gecesi seyirciden gelecek puanlarla belirlenecek. Bambi ödül töreninde çok sayıda ünlü her yıl olduğu gibi kırmızı halıda objektiflere poz verecek.
 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.