Bangladeş’in En Büyük İslami Liderine İdam

Kenan KARADENİZ () - Bangladeş Savaş Suçları Mahkemesi dün yaptığı açıklamada ülkenin en büyük İslami partisinin liderine idam kararı verildiğini söyledi. Bangladeş’in en büyük İslami partisi olan Cemaat-i İslami Partisi...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:06
Bangladeş’in En Büyük İslami Liderine İdam






Kenan KARADENİZ () - Bangladeş Savaş Suçları Mahkemesi dün yaptığı açıklamada ülkenin en büyük İslami partisinin liderine idam kararı verildiğini söyledi.

Bangladeş’in en büyük İslami partisi olan Cemaat-i İslami Partisi başkanı ve ülkenin en etkili islami liderlerinden biri olan Motiur Rahman Nizami (71) için idam emri verildi.

1971 yılında Pakistan’la Bangladeş’in bağımsızlık savaşında adam öldürme, tecavüz ve yağmalama fiillerinden dolayı suçlu bulunan Nizami iple asılarak idam edilecek. İdam tarihi henüz açıklanmadı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.