Beyaz Saray IŞİD’in Suriye’de Süryanilere yönelik saldırılarını kınadı

BEYAZ Saray, IŞİD terör örgütünün Suriye’nin kuzey doğusunda Süryani kasaba ve köylerine yaptığı saldırıları kınadı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD'nin IŞİD’in Suriye’nin kuzeydoğusunda Süryani...

26 Şubat 2015 Perşembe 15:17
Beyaz Saray IŞİD’in Suriye’de Süryanilere yönelik saldırılarını kınadı






BEYAZ Saray, IŞİD terör örgütünün Suriye’nin kuzey doğusunda Süryani kasaba ve köylerine yaptığı saldırıları kınadı.
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD'nin IŞİD’in Suriye’nin kuzeydoğusunda Süryani köylerinde ev ve kiliseleri ateşe verip, kadın ve çocukları da kapsayan binlerce kişiyi kaçıran IŞİD’in son saldırılarını şiddetle kınadığı belirtildi. Açıklamada, "Bu saldırılar Bölgedeki Masum insanlara IŞİD tarafından uygulanan zulme bir yenisini daha eklemiştir" denildi. Son olarak Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise IŞİD’in Suriye’nin Haseke bölgesinde en az 220 Hristiyan’ı kişiyi kaçırdığını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.