Bombacının yerel bağlantıları olduğu ortaya çıktı

Enis AKSU / BANGKOK, ()-Türkiye ile bağlantılı olduğu öne sürülen Bangkok bombacısının üzerinden Çin pasaportu ve Tayland’a ait çalışma izni çıktı. Yakalanan bombacının çantasından Tayland’ın büyük bankalarından...

01 Eylül 2015 Salı 17:25
Bombacının yerel bağlantıları olduğu ortaya çıktı






Enis AKSU / BANGKOK, ()-Türkiye ile bağlantılı olduğu öne sürülen Bangkok bombacısının üzerinden Çin pasaportu ve Tayland’a ait çalışma izni çıktı.



Yakalanan bombacının çantasından Tayland’ın büyük bankalarından olan Bangkok Bank’a ait bir hesap, Tayland bakanlığından alınan çalışma izni ve tablet gibi malzemeler çıktı.



Özellikle banka hesabı açtırmak için Tayland'da ikamet ediyor olmak gerektiği ve çalışma izninin olması bombacının Tayland'da yerel bağlantıları olduğunu ortaya koydu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.