Çarşı içine askeri uçak düştü, 35 ölü var

Esed ordusuna ait bir savaş uçağının İdlib'te muhaliflerin kontrolündeki Eriha ilçesindeki çarşıya düşmesi sonucu 35 sivilin öldüğü ve 120 kişinin de yaralandığı bildirildi.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 20:35
Çarşı içine askeri uçak düştü, 35 ölü var






Çarşı içine askeri uçak düştü, 35 ölü var

Suriye'de iç savaşta görev yapan askeri uçak İdlib'te muhaliflerin kontrolündeki bir çarşı içine düytü. İlk belirlemelere göre en az 35 ölü var


Eriha'daki sivil savunma yetkilisi Rami Kurabi, "Esed güçlerine ait bir savaş uçağının İdlib'in Eriha ilçesindeki çarşıya düşmesi sonucu 35 sivilin yaşamını yitirdiğini 120 kişinin de yaralandığını" ifade etti.

Uçağın düştüğü yerde 6 binanın tamamen yerle bir olduğunu ifade eden Kurabi, sivil savunma ekiplerinin çok sayıda ölü ve yaralıyı yıkılan binaların enkazından çıkarttığını kaydetti.

Kurabi, uçağın düştüğü yerde sivil savunma ekiplerinin ağır iş makineleri yardımıyla enkaz kaldırma çalışması başlattığını dile getirdi.
Son Güncelleme: 03.08.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.