CEBİT Teknoloji Fuarına Türkiye'den katılım azaldı

ALMANYA'nın Hannover kentinde düzenlenen bilişim sektöründe, dünyanın en büyük ihtisas fuarı konumundaki 'Uluslarası CeBIT Bilişim Fuarı'na Türkiye'den katılan firma sayısında ciddi düşüş oldu. Türkiye'nin geçen yıl 19...

28 Şubat 2015 Cumartesi 11:59
CEBİT Teknoloji Fuarına Türkiye'den katılım azaldı






ALMANYA'nın Hannover kentinde düzenlenen bilişim sektöründe, dünyanın en büyük ihtisas fuarı konumundaki 'Uluslarası CeBIT Bilişim Fuarı'na Türkiye'den katılan firma sayısında ciddi düşüş oldu. Türkiye'nin geçen yıl 19 firma ile kaldığı fuara bu yıl 7 firma katıldı. 
Hannover'de 16-20 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CeBIT fuarında dünyanın en önemli ve büyük bilişim firmaları ürünlerini sergileyecek. Bu seneki fuara yaklaşık 70 ülkeden 3400 civarında firma katılacak. CeBIT fuarını her yıl yaklaşık 100 ülkeden 250 bin civarında kişi ziyaret etmekte ve bunların çoğunu iş adamları oluşturuyor. Fuarın bu yılki partner ülkesi Çin oldu. Fuara katılacak Türk firmaları 5, 6, 12, ve 13'üncü hollerde yer alacak. Hannover Ticaret Ataşeliği fuar süresince her gün fuarda bulunulacak, firmalarımızla tek tek görüşmeler yapacak. Fuara Türkiye'den şu firmalar katılacak; IAS Yazılım, Mabas Elektroniki, Havelsan, Canovate Elektronik, Özgün Kablo, Türksat Uydu Haberlesme, Voksporta Teknoloji.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.