Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya'da

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Estonya'nın başkenti Tallinn'de törenle karşılandı. Tallinn Uluslararası Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, Estonya Dışişleri Bakanlığı...

24 Ekim 2014 Cuma 12:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya'da






CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Estonya'nın başkenti Tallinn'de törenle karşılandı.
Tallinn Uluslararası Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, Estonya Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Alar Streimann, Türkiye'nin Tallin Büyükelçisi Ahmet Ülker ve Estonya'nın Ankara Büyükelçisi Miko Haljas ile diğer ilgililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Toomas Hendrik Ilves tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda törenle karşılandı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, şeref defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeref defterine şöyle yazdı:
"Cumhurbaşkanı olarak Estonya'ya yaptığım bu ilk ziyaretin ülkelerimiz arasındaki köklü dostluk ilişkilerini daha da güçlendirmesi temennisi eşliğinde Estonya halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum."
Karşılama töreninden sonra iki Cumhurbaşkanı başbaşa görüştü ve heyetler arası toplantıya başkanlık etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.