Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabe’yi ziyaret ederek umre yaptı (2)

CİDDE VALİSİ KARŞILADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud’un konuğu olarak Suudi Arabistan’a resmî bir ziyaret gerçekleştiriyor.Suudi Arabistan’a gelişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı...

01 Mart 2015 Pazar 14:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabe’yi ziyaret ederek umre yaptı (2)






CİDDE VALİSİ KARŞILADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud’un konuğu olarak Suudi Arabistan’a resmî bir ziyaret gerçekleştiriyor.Suudi Arabistan’a gelişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Cidde Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda Cidde Valisi Mushil Bin Macit, Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Yunus Demirer, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ve diğer yetkililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile Riyad’da yapacağı görüşmelerde, köklü ortak geçmişe dayanan tarihi kardeşlik bağlarına sahip Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki stratejik nitelikteki ilişkilerin çeşitli yönlerinin yanı sıra, güncel bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretine, eşi Emine Erdoğan, Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gazeteciler ve işadamlarından oluşan heyet katılıyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.