Cumhurbaşkanı Erdoğan Medine’de (2)

RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan’da bulunduğu bir sırada Mısır’ın darbeci lideri Abdülfettah El Sisi de kralla görüşmek üzere Riyad’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

02 Mart 2015 Pazartesi 14:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Medine’de (2)






RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan’da bulunduğu bir sırada Mısır’ın darbeci lideri Abdülfettah El Sisi de kralla görüşmek üzere Riyad’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud tarafından Riyad Havalimanı'nda resmi törenle karşılandı.
Müslüman Kardeşler yönetimini devirerek iktidara geldiği için Ankara’nın tepkisini çeken Sisi’nin Erdoğan’la aynı günde Riyad’da olması basının da dikkatini çekti. İsrail’de yayınlanan Haaretz gazetesi ile İngiliz Daily Mail gazeteleri iki liderin aynı günlerde Riyad’da olmasının, Kral Salman arabuluculuğunda bir araya gelip gelmedikleri yönünde soru işaretlerine yol açtığını yazdı. Daily Mail, Suudi Arabistan’ın Türkiye ve Mısır’ı da yanına katarak Ortadoğu’da bir Sünni blok oluşturmaya çalışabileceğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan iddialara cevap gelmezken, Sisi bu yöndeki bir soruya yanıt olarak, zamanlamanın tamamen bir rastlantı olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.