Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Resmi Törenle Karşılandı

AŞKABAT () - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet ziyareti için bulunduğu Aşkabat’da Oğuzhan Sarayı'nda Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından törenle karşılandı. Heyetlerin takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan...

07 Kasım 2014 Cuma 09:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Resmi Törenle Karşılandı






AŞKABAT () - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet ziyareti için bulunduğu Aşkabat’da Oğuzhan Sarayı'nda Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından törenle karşılandı. Heyetlerin takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, iki ülke bayraklarının önünde basına poz verdi. Bu arada, milli marşların çalınmasının ardından tören kıtasına yönelen Erdoğan, yer belirtmek için kullanılan iki ülkenin bayrağını yerden aldı. Daha sonra resmî karşılama töreni gerçekleştirildi ve ardından baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Başkanı Berdimuhamedov, heyetlerarası görüşmelere başkanlık ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.