Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Renens’de Konser

İSVİÇRE'nin Lozan kentinde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Renens’de bir klasik müzik konseri düzenlendi. İsviçre Batı Dernekleri Federasyonu’nun (BİTDEFE) düzenlediği konsere ilgi büyük oldu. İzzet Baysal Üniversitesi öğretim...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:47
Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Renens’de Konser






İSVİÇRE'nin Lozan kentinde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Renens’de bir klasik müzik konseri düzenlendi. İsviçre Batı Dernekleri Federasyonu’nun (BİTDEFE) düzenlediği konsere ilgi büyük oldu. İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyesi Alper Görsev’in ilk defa bu konserde çalınan bestesini genç piyanist Cem Babacan icra etti.
Konserde kemanda Gazi üniversitesi öğretim üyesi Doçent Dr. Mehmet Efe ve piyanoda da son zamanda yıldızı parlayan genç sanatçı piyanist Cem Babacan icra ettikleri klasik eserler büyük takdir topladı. Konserden önce Federasyon başkanı Celal Bayar açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra Lozan üniversitesi müzik öğretim üyesi Prof.Dr. Kemal Afşin ve sanatçılar Kemal Efe ve Cem Babacan klasik Türk motiflerini sundu. Daha sonra piyanist Cem Babacan Cemal Erkin, Adnan Saygun ve Fazıl Say’dan örnekler sundu. Konserden sonra sanatçılara Federasyon tarafından berat sertifikası verildi. Ardından davetliler düzenlenen kokteyle katıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.