Danimarka'da 4'ü çocuk 5 kişi yangında hayatını kaybetti

Ünsal TURAN / KOPENHAG () - DANİMARKA'nın Nakskov şehrinde bir evde meydana gelen yangında 4'ü çocuk 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Cumartesi sabaha karşı meydana gelen yangın sırasında evin sahibinin sokağa fırlayarak yardım...

31 Ocak 2015 Cumartesi 17:45
Danimarka'da 4'ü çocuk 5 kişi yangında hayatını kaybetti






Ünsal TURAN / KOPENHAG () - DANİMARKA'nın Nakskov şehrinde bir evde meydana gelen yangında 4'ü çocuk 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Cumartesi sabaha karşı meydana gelen yangın sırasında evin sahibinin sokağa fırlayarak yardım çığlıkları attığını belirten komşular, yangının çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve içerideki kişileri kurtarmanın mümkün olmadığını söylediler. Lolland-Falsters Emniyet Müdürlüğünden Komiser Sören Ravn-Nielsen, yangında ölen 5 kişinin kimliklerinin tam olarak belirlenemediğini ve ev sahibi ile yakınlık derecelerinin araştırıldığını belirterek “bir evin birinci katında meydana gelen yangından tek kurtulan kişi evin sahibi. Ancak kendisi şokta olduğu için tam olarak ifadesini alamadık ve diğer 5 kişinin kimliklerini tespit edemedik. Gerekli incelemeler devam ediyor. Binaya ancak cumartesi öğle saatlerinde girebildik ve içeride 4'ü çocuk biri büyük 5 kişinin yanmış cesedini bulduk. Olayla ilgili inceleme teknik elemanlar tarafından sürdürülüyor" dedi. Olay komşular üzerinde büyük üzüntü yaratırken, polis yapılan ilk incelemelere göre yangının kundaklama sorucu çıkmadığını, bir hata sonucu çıkmış olabileceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.