Doğu Perinçek Şam’da Beşar Esad ile görüştü

 Suriye’de temaslarına devam eden Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek ve beraberindeki 13 kişilik Türkiye Heyeti, bugün Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüştü. 1 saat 45 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından...

03 Mart 2015 Salı 14:12
Doğu Perinçek Şam’da Beşar Esad ile görüştü






 Suriye’de temaslarına devam eden Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek ve beraberindeki 13 kişilik Türkiye Heyeti, bugün Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüştü. 1 saat 45 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından Esad, Türkiye Heyeti’ni kapıya kadar uğurladı. Tam bir görüş birliğinin sağlandığı belirtilen görüşmede güvenlik, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda ortak çalışma kararı alındı.

“Türkiye’nin bölünmesi Suriye’nin bölünmesidir. Suriye’nin bölünmesi ise Türkiye’nin bölünmesi” diyen Esad, “Son zamanlarda sadece Türkiye’nin baş düşman olduğu izlenimi yaratıldı. Bu algı açısından sizin ziyaretiniz çok önemli oldu. Bölgenin geleceğini Türkler ve Suriyeliler olarak ortak belirlememiz bizi çok mutlu eder” dedi.

Doğu Perinçek, Esma Esad’ın bugün çağdaş kadını temsil ettiğini vurgulayarak Beşar Esad’a ve Esma Esad’a saygılarını sundu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.