Ebola Virüsü Taşıdığı Kuşkusu İle Ölüme Terk Edildi

TÜRKİYE’den İspanya’ye gelen Nijerya uyruklu bir kişi,  Uluslararası Adolfo Suárez- Madrid Barajas Havalimanı'nda Ebola virüsü taşıdığı kuşkusu ile acılar içinde ölüme terk edildi. İspanyol El Mundo gazetesinin ortaya...

24 Ekim 2014 Cuma 13:35
Ebola Virüsü Taşıdığı Kuşkusu İle Ölüme Terk Edildi






TÜRKİYE’den İspanya’ye gelen Nijerya uyruklu bir kişi,  Uluslararası Adolfo Suárez- Madrid Barajas Havalimanı'nda Ebola virüsü taşıdığı kuşkusu ile acılar içinde ölüme terk edildi.
İspanyol El Mundo gazetesinin ortaya çıkardığı skandal olay geçtiğimiz Cumartesi günü yaşandı. Gazetenin istihbaratına göre, THY’nin İstanbul-Madrid seferini yapan uçaktan inen Nijeryalı biri, gümrükten geçtikten sonra birden fenalaşarak kendini yere atıp titremeye başladı. Yüzlerce yolcunun korku dolu bakışları altında kriz geçiren Nijeryalı'ya Ebola virüsü taşıdığı gerekçesi ile havalimanında bulunan sağlık ekibinden kimse yardımcı olmadı. Nijeryalı'nın yaklaşık 50 dakika havaalanı içinde acılar içinde kıvrandığı ve sağlık ekiblerinin ilk yardım yapmaması üzerine olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.
Nijeryalı'nın daha sonra yapılan otopsisinde Ebola virüsü kapmadığı İstanbul’dan aldığı kokain kapsüllerinin midesine patlaması sonucunda kriz geçirdiği öğrenildi. Gazete, acılar içinde ölen Nijeryalıya sağlık ekiplerinin zamanında müdahale etmesi durumunda hayatta kalabileceğini duyurarak olayla ilgili soruşturma başlatıldığına dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.