Femen kızları bu kez de bir rahip kaçırdı

Gonca YAĞCI – LONDRA () - Dünya çapında çıplak eylemleri ile tanınan Ukraynalı Femen Örgütü bir rahibi rehin aldıklarını iddia etti. Örgütün Fransız şubesi tarafından internet sitesinde yayınlanan görüntülerde yüzleri...

22 Kasım 2014 Cumartesi 10:07
Femen kızları bu kez de bir rahip kaçırdı






Femen kızları bu kez de bir rahip kaçırdı

Gonca YAĞCI – LONDRA () - Dünya çapında çıplak eylemleri ile tanınan Ukraynalı Femen Örgütü bir rahibi rehin aldıklarını iddia etti.



Örgütün Fransız şubesi tarafından internet sitesinde yayınlanan görüntülerde yüzleri kapalı, yarı çıplak iki Femen eylemci bir rahibi kaçırırken görülüyor. Örgüt, Papa’nın Avrupa Parlamentosu’na 25 Kasım’da yapacağı ziyareti protesto etmek için böyle bir eylem yaptığını belirtiyor.



Femen’ler Facebook sayfalarından da ‘’ Papa tarafından yönetilen dünyanın en büyük dini mafyası Vatikan’ın saldırılarına karşı laikliği savunmak için ilk rehinesini kaçırdık. Taleplerimiz karşılandığında rahibi serbest bırakmaya hazırız’’ diye yazdı.

Videonun henüz bir kurgu olup olmadığı bilinmezken, görüntülerin internet kullanıcıları tarafından rahatsız edici bulunduğu belirtiliyor.



femenler son aylarda yaptıkları eylemlerde Katolik Kilisesi’ni hedef alıyor.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında Femen Örgütü üyeleri Paris’teki Notre Dame Kilisesi’nde Papa Benedict’in Papalıktan istifasını üstsüz yaptıkları eylemle protesto etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.