Filistinli çocuğun üzerine köpeği böyle saldırttılar

FİLİSTİN () - Sosyal medyaya yüklenen, bir İsrail askerinin köpeğini Filistinli bir çocuğun üzerine saldırttığı anlarda çekildiği öne sürülen görüntü büyük tepki çekiyor. İddiaya göre, İsrail'in işgal ettiği Batı Şeria'nın...

03 Mart 2015 Salı 17:25
Filistinli çocuğun üzerine köpeği böyle saldırttılar






FİLİSTİN () - Sosyal medyaya yüklenen, bir İsrail askerinin köpeğini Filistinli bir çocuğun üzerine saldırttığı anlarda çekildiği öne sürülen görüntü büyük tepki çekiyor. İddiaya göre, İsrail'in işgal ettiği Batı Şeria'nın El-Halil kentinde yaşanan olayda, İsrail askerleri, 16 yaşındaki Hamza Ebu Haşim isimli çocuğun üzerine köpeğini saldırtıyor, köpek çocuğun kolunu ve elbisesini ısırıyor. Filistinli çocuk köpekten kurtulmak için çabalarken askerler ise çocuğa hakaretler ediyor. Yaşanan olayın görüntülerinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada İsrail askerlerine büyük tepki gösterildi. Olay sonrası yaralı çocuk hastanede tedavi altına alınırken, çocuğun gösterilere müdahale eden askerlere taş attığı gerekçesi ile bu muameleye tabi tutulduğu iddia ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.