Gece Yolcuları Kosova’da binlerce kişiye konser verdi

  DIŞ HABER – Türkiye’nin ünlü müzik guruplarından Gece Yolcuları Kosova’nın Prizren şehrinde binlerce kişinin katıldığı bir konser verdi. Gece Yolcuları hayranları konseri izlemek için Kosova genelinden saatler öncesi...

26 Nisan 2015 Pazar 12:32
Gece Yolcuları Kosova’da binlerce kişiye konser verdi






  DIŞ HABER –

Türkiye’nin ünlü müzik guruplarından Gece Yolcuları Kosova’nın Prizren şehrinde binlerce kişinin katıldığı bir konser verdi. Gece Yolcuları hayranları konseri izlemek için Kosova genelinden saatler öncesi konser alanına akın ettiler. 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı dolayısıyla Kosova’nın Prizren şehrinde konser veren Gece Yolcuları’nı binlerce kişi izledi. Konser öncesi ’ya konuşan ve aslen Prizrenli olan Gece Yolcuları solisti Edis, Kosova’da bulunmaktan ve ikinci kez konser vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Prizren’in tarihi Şadırvan merkezinde düzenlenen konsere Kosova genelinden Gece Yolcuları sevenleri katıldı. Konserde binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiler. Konser yaklaşık 3 saat sürdü.

Görüntü Dökümü:

- Konserden detaylar

- Gece Yolcuları ile söyleşi

(Haber Kamera: Enis TABAK – KOSOVA / )

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.