Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç, Alman Milletvekili İle Görüştü

Ender DURUEL/BELÇİKA, ()- AVRUPA Parlamentosu’nda ikili görüşmelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alman AP Milletvekili Gabriele Preub ile görüştü. Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a,...

20 Kasım 2014 Perşembe 19:54
Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç, Alman Milletvekili İle Görüştü






Ender DURUEL/BELÇİKA, ()- AVRUPA Parlamentosu’nda ikili görüşmelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alman AP Milletvekili Gabriele Preub ile görüştü.

Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a, AB Büyükelçisi Selim Yenel, Bilal Yakınbaş, İsmail Hakkı Tuhan, Bekir Ülker, Dışişleri Bakanlığı Danışman Ozan Ceyhun ve AK Parti Brüksel temsilcisi Zafer Sarıkaya eşlik etti. Bakan Kılıç, Brüksel Başkent Bölgesi Spor Altyapısı Bakanı Fadila Laanan ile görüşmede bulunduktan sonra UETD Belçika temsilciliğinin düzenlediği bir toplantıda Belçika’daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.