Halk otobüsünde striptiz yapan genç kadın ortalığı karıştırdı

Halk otobüsünün demir direklerine tutunarak soyunan genç kadın yolcuların tepkisinden çok, sosyal medyada yükselen öfkenin kurbanı oldu. Sürücünün uyarısı üzerine çırılçıplak soyunan genç kadın giyinmek zorunda kaldı.

25 Aralık 2018 Salı 08:59
Halk otobüsünde striptiz yapan genç kadın ortalığı karıştırdı






Halk otobüsünde striptiz yapan genç kadın ortalığı karıştırdı


İçinde yolcuların olduğu halk otobüsünün demir direklerine tutunarak çırılçıplak soyunan genç kadın, Avustralya'yı karıştırdı. Sidney kenti yakınlarında herkesin kullandığı halk otobüsüne binen bir kadın birkaç dakika sonra üstünü çıkarıp yolculara striptiz yapmaya başladı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında olayın otobüs şoförüne yansıyıp kadına müdahale etmesinin ardından kadın halk otobüsünden inip hızla uzaklaştı. Yaşananlar güvenlik kamerasına da yansıdı...

Avustralya'nın Sidney kentinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yer buldu. Sidney kenti yakınlarında bir halk otobüsünde geçen olayda, otobüse yolcu gibi binen bir kadın, hareket halindeki halk otobüsünün içinde üzerinde kıyafetleri tamamen çıkararak dans etmeye başladı. Görgü tanıklarının anlattığına göre, kadın daha sonra 'performansı' için yolculardan para da talep etti.


ULAŞIM BAKANI: "KABUL EDİLEMEZ" DEDİ

Rus basın yayın organı Sputnik'te yer alan habere göre yolculardan birisi, olup biteni otobüsün sürücüsüne bildirince dansçı kadın hemen üzerini giyindi. Genç kadının kimliği henüz tespit edilemedi. Yeni Güney Galler Ulaşım Bakanı, kadının bu davranışı için "kabul edilemez" nitelendirmesinde bulundu.

OTOBÜSTE ÇOCUKLAR DA OLABİLİRDİ

Sosyal medya kullanıcıları da bakanın sözlerine destek verdi. Otobüste çocukların olabileceğine dikkat çeken kullanıcılar, genç kadının hareketini diğerlerine saygısızlık olduğunu kaydetti. Ancak, dansçının bu fikrini beğenenler de az olmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Halk Otobüsünde Striptiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan celik 2018-12-29 16:07:08

Oha artık çocuklarolsaydi rezalet ahlaksizlik