Hannover’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Mehmet UZUN-HANNOVER() - Hannover'in en başarılı öğrencileri arasına giren iki Türk öğrenci Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay tarafından ödüllendirildi. Her iki öğrenciye Hannover Üniversitesi Tıp Fakültesinden davet geldi. Hannover...

31 Ocak 2015 Cumartesi 12:57
Hannover’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi






Mehmet UZUN-HANNOVER() - Hannover'in en başarılı öğrencileri arasına giren iki Türk öğrenci Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay tarafından ödüllendirildi. Her iki öğrenciye Hannover Üniversitesi Tıp Fakültesinden davet geldi. Hannover Başkonsolosluğu görev bölgesinde 2013-2014 öğretim yılında yüksek dereceyle liseden mezun olan (Abitur yapan) 2 öğrenciyi başkonsoloslukta yapılan bir törenle ödüllendirdi. Hannover Goetheschule'den Abitur notu1.0 dereceyle mezun olan Sefa Yıldız ile Hannover Leibnizschule'den Abitur notu 1.3'le mezun olan Bahar Nalbant tablet bilgisayar ve başarı belgesiyle ödüllendirildi. Öğrencilere Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu tarafından imzalanan teşekkür belgeleri ile tablet bilgisayarlar verildi. Ödülleri Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay verdi. Törende bir konuşma yapan Başkonsolos Mehmet Günay, Sefa Yıldız ve Bahar Nalbant’ın başarısından gurur duyduğunu, başarılı gençlerin diğer Türk gençlerine örnek oluşturduğunu belirtti. Günay, her iki öğrencinin bu başarılarıyla, hem ailelerine hem içinde yaşadıkları Alman toplumuna hem de Türkiye’ye faydalı olacaklarını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da güzel birer örnek teşkil ettiklerini vurguladı. Hannover'in en başarılı öğrencileri arasına giren Yıldız ile Nalbant Hannover Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kabul edildi ve eğitime başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.