Hapisteki erkek arkadaşı ile birlikte olmak için hırsızlık yaptı

Enis AKSU / Bangkok () 20 yaşındaki Jirapat Ratchapakdi, elmas bir yüzük, pahalı bir marka saat, bir cüzdan ve 6 tane akıllı telefon çalmak suçlarından tutuklandı ve polise erkek arkadaşıyla birlikte olmak için hapse girmek istediğini söyledi. Udon...

19 Nisan 2015 Pazar 09:43
Hapisteki erkek arkadaşı ile birlikte olmak için hırsızlık yaptı






Enis AKSU / Bangkok () 20 yaşındaki Jirapat Ratchapakdi, elmas bir yüzük, pahalı bir marka saat, bir cüzdan ve 6 tane akıllı telefon çalmak suçlarından tutuklandı ve polise erkek arkadaşıyla birlikte olmak için hapse girmek istediğini söyledi. Udon Thani şehri emniyet müdür yardımcısı Sumit Nansathit çalınan eşyaların toplam değerinin 11 bin doları bulduğunu söyledi. Ratchapakdi’nin 8 Nisan’da bir evde hırsızlık yaptığı mobese kameraları tarafından da teyit edildi. Geçen yıl Haziran ayında hapishaneden çıkan Ratchapakdi “mobese kameralarının önünden bilerek geçtim ve kendimi belli ettim çünkü polisin bu şekilde gelip beni bulacağını biliyordum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.