Havalimanının Çöp Kutusundan Bebek Cesedi Çıktı

Tayland’ın başkenti Bangkok’taki uluslararası havalimanı Suvarnabhumi’deki bir çöp kutusundan yeni doğmuş bir bebek cesedi çıktı.

23 Ocak 2015 Cuma 00:00
Havalimanının Çöp Kutusundan Bebek Cesedi Çıktı






Havalimanının Çöp Kutusundan Bebek Cesedi Çıktı

Tayland’ın başkenti Bangkok’taki uluslararası havalimanı Suvarnabhumi’deki bir çöp kutusundan yeni doğmuş bir bebek cesedi çıktı. Sompis Tararinreudee adlı temizlik işçisi bir yandan havalimanına gelen yolcuların bıraktığı el arabalarını topluyor bir yandan da bölgeyi temizliyordu. Tamda bu sırada çöp kutusunun içinde plastik torba içerisinde yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Suvarnabhumi havalimanı emniyet amiri Kittipob Chumpoonuch yaptığı ilk açıklamada bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu ve 2,1 kilogram ağırlığında olduğunu söyledi. Bulunmasından bir saatler önce ölmüş olduğu belirlenen bebeğin cesedi gerçek ölüm nedeninin tespit edilmesi için Adli Tıp Enstitüsüne gönderildi. Chumpoonuch cesedin normalin dışında bir derecede soğuk olduğunu ve havalimanına getirilmeden önce dondurulmuş olabileceğini öne sürdü. Güvenlik kameralarında yapılan ilk incelemelerde Asyalı bir kadın zanlının üzerinde duruluyor. Birisinin Tayland’dan ayrılmadan önce cesedi bırakıp yurtdışına çıkmış olabileceği de iddialar arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.