Hindistan Başbakanı 35 bin kişiye yoga yaptırdı

Özge DÜZGÜN/- Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Dünya Yoga Günü dolayısıyla, Başbakan Modi, yaklaşık 35 bin katılımcıya yoga yaptırdı. Başkentin Rajpath Caddesi’nde düzenlenen yaklaşık 30 dakikalık etkinlikte, halkın...

21 Haziran 2015 Pazar 17:36
Hindistan Başbakanı 35 bin kişiye yoga yaptırdı






Özge DÜZGÜN/- Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Dünya Yoga Günü dolayısıyla, Başbakan Modi, yaklaşık 35 bin katılımcıya yoga yaptırdı. Başkentin Rajpath Caddesi’nde düzenlenen yaklaşık 30 dakikalık etkinlikte, halkın her kesiminden vatandaş başbakanın yoga hareketlerine eşlik etti.

Rajpath’daki etkinlikten sadece dakikalar önce Modi twitter hesabından : “ Dünyanın dört bir yanındaki insanların ilk Uluslararası Yoga Gününü kutluyorum. Yogayı günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası yapmak için ant içelim” yazdı. BM’deki konuşmasında 21 Haziran’ı Uluslararası Yoga Günü ilan eden Başbakan Modi, dünyanın dört bir yanından gelen yoga fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sabah 7:00’de başlayan etkinliğe, bakanlar, diplomatlar, devlet görevlileri de katıldı.

Kentte etkinlik dolayısıyla yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.