Irkçı Rumlar, Ku Klux Klanlara özendi

Kıbrıs Rum Kesimi'nde ırkçı gruplar Afrikalı bir gencin dişlerini işkenceyle söktü. Olay Rum gazetelerinde geniş yer buldu.

17 Aralık 2018 Pazartesi 20:28
Irkçı Rumlar, Ku Klux Klanlara özendi






Irkçı Rumlar, Ku Klux Klanlara özendi 

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Afrikalı bir genç 5 kişinin ırkçı saldırısına uğradı. Ku Klux Klan sempatizanı oldukları belirtilen saldırganların, Afrikalı genci önce dövdükleri ardından da 4 dişini penseyle çektikleri ifade edildi...
Rum medyası, Güney Kıbrıs'ta Afrika kökenli bir gencin 5 kişinin saldırısına uğradığını ve 4 dişinin pense ile çekildiğini yazdı.

Rum medyası olayı, "Pense ile 4 dişini çektiler. Polis karakolu yakınlarında inanılmaz bir ırkçı olay yaşandı" başlığı ile verdi.

Habere göre; Rum tarafında yaşayan Afrikalı genç, havaalanına bir yakınını bıraktıktan sonra evine dönüşte saldırıya uğradı. Sabah saat 04.00'te taksiden inen gence, ABD'de ortaya çıkan siyahi düşmanı 'Ku Klux Klan' hareketi sempatizanı 5 kişinin saldırdığı; önce darp edilen gencin ardından 4 dişinin pense ile çekildiği yazıldı.

Rum Fileleftheros gazetesi, yaşananları 'ırkçılık' olarak niteledi ve "Afrikalı gencin çığlıkları, haykırışları bölgedeki kimseyi rahatsız etmedi. Polise de kimse ihbar da bulunmadı" diye durumu eleştirdi.

Son Güncelleme: 18.12.2018 04:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.