IŞİD, İRANLI GENERALİ ÖLDÜRDÜ

İRANLI üst düzey bir Devrim Muhafızı komutanı, IŞİD militanları tarafından Irak'ta öldürüldü. İran Devrim Muhafızları, Irak ordusunda danışmanlık yapan General Hamid Takavi'nin Bağdat'ın kuzeyindeki Samarra kentinde vurulduğunu...

28 Aralık 2014 Pazar 14:12
IŞİD, İRANLI GENERALİ ÖLDÜRDÜ






İRANLI üst düzey bir Devrim Muhafızı komutanı, IŞİD militanları tarafından Irak'ta öldürüldü.
İran Devrim Muhafızları, Irak ordusunda danışmanlık yapan General Hamid Takavi'nin Bağdat'ın kuzeyindeki Samarra kentinde vurulduğunu bildirdi. Haberde, İranlı generalin IŞİD örgütüne karşı savaşan Irak ordusu ve halk birliklerine danışmanlık görevi yaptığı sırada örgüt tarafından öldürüldüğü kaydedildi. Irak'ta vurulan İranlı general Takavi'nin daha önce Irak-İran savaşı yıllarında Devrim Muhafızları'na bağlı Ramazan Karargahı komutanlarından olduğu belirtildi. İranlı general için yarın başkent Tahran'da cenaze töreni düzenlenecek ardından Salı günü memleketi Ahvaz'da toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.