IŞİD 'satır'la cezalandırdı

SURİYE () - Yayınladığı her infaz görüntüsüyle barbarlıklarını bir üst noktaya çıkaran IŞİD bu kez de gasptan suçlu bulunarak “had cezasına çarptırılan iki kişinin el ve ayaklarını yüzlerce kişinin gözleri önünde et satırıyla...

03 Temmuz 2015 Cuma 10:28
IŞİD 'satır'la cezalandırdı






SURİYE () - Yayınladığı her infaz görüntüsüyle barbarlıklarını bir üst noktaya çıkaran IŞİD bu kez de gasptan suçlu bulunarak “had cezasına çarptırılan iki kişinin el ve ayaklarını yüzlerce kişinin gözleri önünde et satırıyla kesti. Suriye'nin Humus kentinde çekildiği sanılan görüntülere göre IŞİD infazcıları aşırı kanamayı önlemek için önce mahkumun el ve kollarına telle turnike uyguladı. Daha sonra kesilecek el ve ayaklara antiseptik döken militanlar satırla mahkumun önce ayağını kesiyor, sonra aynı işlemi el için uyguluyor. Video görüntüler, bir eli ve bir ayağı kesilen mahkumlardan birinin olayın şoku içinde hiçbir şey olmamış gibi bacak bacak üstüne atmış ve kesilen organları bandajlanmış olarak ambulans içinde uzaklaşmasıyla sona eriyor. El veya ayak gibi organların kesilmesiyle uygulanan had cezası zina, hırsızlık ve yol kesme, gasp gibi suçlara veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.