IŞİD'in elinden kurtulan seks kölesi kız herşeyi anlattı

IŞİD militanları tarafından kaçırıldıktan sonra seks kölesi haline getirilen ezidi kız CNN'e çıktı. Büşra takma adıyla programa katılan genç kız yaşadığı kabus dolu günleri ve kaçış öyküsü dinleyenleri dehşete düşürdü

08 Ekim 2015 Perşembe 16:55
IŞİD'in elinden kurtulan seks kölesi kız herşeyi anlattı






IŞİD'in elinden kurtulan seks kölesi kız herşeyi anlattı

Terör örgütü IŞİD üyeleri tarafından kaçırıldıktan sonra seks kölesi olarak kullanılan 17 yaşındaki genç kız, örgütün elinden kaçmayı başardı. Büşra takma adıyla CNN'e konuşan genç kız örgütün kaçırdığı kızları köle pazarında erkeklere sattığını iddia etti.


IŞİD'in elinden kaçan Ezidilerin yaşadıkları dehşete dair anlattıklarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Son olarak takma isimleri "Buşra" ve "Nur" olarak açıklanan iki genç kadın, IŞİD'in "köle pazarında" seks kölesi olarak satılmalarıyla başlayan korku dolu günleri anlattı. CNN International'a konuşan "Buşra" takma isimli Ezidi kadın köle pazarında bir Ezidi arkadaşının hamile olduğunu ve bu hamileliğin IŞİD'in jinekologları tarafından "vahşi bir şekilde" sonlandırıldığını anlattı.

SEKS KÖLESİ YAPTIĞI 17 YAŞINDAKİ EZİDİ KIZ YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Genç kadının anlattıklarına göre militanlar tarafından götürülen kadın bebeği alındıktan sonra ağır bir kanamayla beraber geri getirilmiş. Ezidi kadın geri getirildiğinde "yaşadığı şoktan dolayı konuşamaz halde bulunuyormuş."

Son Güncelleme: 08.10.2015 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.