Işid'in Havan Mermisine Hedef Olan 2 Ypg'liden 1'i Öldü

SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD militanlarının havan atışlı saldırısına hedef olan 2 YPG’liden 1’i öldü, diğeri yaralandı. YPG’lilerin hedef olduğu IŞİD saldırısı Türkiye sınırından da izlendi. Çatışmaların...

03 Kasım 2014 Pazartesi 15:19
Işid'in Havan Mermisine Hedef Olan 2 Ypg'liden 1'i Öldü






Işid'in Havan Mermisine Hedef Olan 2 Ypg'liden 1'i Öldü

SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD militanlarının havan atışlı saldırısına hedef olan 2 YPG’liden 1’i öldü, diğeri yaralandı. YPG’lilerin hedef olduğu IŞİD saldırısı Türkiye sınırından da izlendi.
Çatışmaların sürdüğü Kobani'de, saat 14.15 sıralarında Türkiye sınırına yakın bir noktada bulunan 2 YPG'liyi hedef alan IŞİD militanları havan ateşi açtı. Birkaç havan atışı ardından, IŞİD militanlarının son atışında Türkiye sınırına yakın noktadaki tren hattı kenarında bulunan 2 YPG'li hedef seçildi. Havan mermisinin patlamasıyla 2 YPG'li oldukları yere yığılırken, arkadaşları da o bölgeye yöneldi.
3 YPG'li koşarak gittikleri arkadaşlarından birinin öldüğünü, diğerinin de yaralandığını fark etti. Ölen YPG'li arkadaşları tarafından karga- tulumba daha güvenli görülen bir noktaya taşınırken, yaralı YPG'li de yine aynı yöntemle taşınarak saldırıya uğradıkları yerden uzaklaştırıldı. Burada ölen YPG'linin üzerine battaniye örtüldü. Yaralı YPG'liye arkadaşları ilk yardım yaptı. Türkiye'den gelişmeleri izleyen Türk gazetecilerin kameralarına da yansıyan bu olayın ardından Kobani'deki çatışmalar yoğunlaştı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.