İsviçre Işid Ve El-kaide’ye Karşı Güvenlik Önlemlerini Arttırdı

İSVİÇRE, IŞİD ve El-Kaide terör örgütlerine karşı aldığı güvenlik önlemlerini arttırdı ve bu örgütlerde faaliyet gösterdiğinden şüphelenilen kişilerin ülkeye giriş yasağını 6 aydan 4 yıla çıkardı. Ayrıca ülke içinde...

28 Kasım 2014 Cuma 14:50
İsviçre Işid Ve El-kaide’ye Karşı Güvenlik Önlemlerini Arttırdı






İSVİÇRE, IŞİD ve El-Kaide terör örgütlerine karşı aldığı güvenlik önlemlerini arttırdı ve bu örgütlerde faaliyet gösterdiğinden şüphelenilen kişilerin ülkeye giriş yasağını 6 aydan 4 yıla çıkardı. Ayrıca ülke içinde bu örgütlere bağlı diğer kuruluşların faaliyetleri de 4 yıl süreyle durduruldu.
2001 yılından beri takip edilen bu örgütlere destek sağlayanların faaliyetleri de sıkı bir kontrol altındaydı ve bu süre içinde tespit edilen 170 kişinin İsviçre’ye girmeleri engellenmişti. IŞİD ve El- Kaide ile bağlantılı olduğu tespit edilen kişilerin çifte pasaporta sahip olmaları durumunda İsviçre pasaportlarının iptal edileceği, şayet pasaportları yoksa İsviçre’deki ikamet belgelerinin iptal edilerek ülkelerine geri gönderileceği açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.