Japonya'da kebapçı rezaleti; Aksaray mı sandınız reziller

Güler yüzlü, hoşgörülü Japonları bile çileden çıkaran iki dangalak kebapçının Tokyo'daki çirkin davranışına sosyal medyadan tepki yağdı.

25 Haziran 2017 Pazar 17:06
Japonya'da kebapçı rezaleti; Aksaray mı sandınız reziller






Japonya'da kebapçı rezaleti; Aksaray mı sandınız reziller


Mehmet ve Cengiz adlı iki kardeşin Japonya'nın başkenti Tokyo'da açtığı kebapçı dükkanı, son günlerde artak şikayetler yüzünden hem kent polisi hem de Japon medyasının dikkatini çekti. Türkiye'de özellikle İstanbul Aksaray, Sultanahmet, Eminönü gibi yerlerde olduğu gibi Tokyo'nun göbeğinde yoldan geçenlerin koluna girerek kebapçı dükkanına zorla götürmeye kalkan iki kardeşin rezaletine Japonların tepkisi sert oldu. Güler yüzleri, sempatik ve hoşgörülü tabiatlarıyla tanıdığımız Japorları çileden çıkaran Mehmet ve Cengiz kardeşler hakkına 27 ayrı şikayet dosyasının oluşturulduğu ortaya çıktı. 

LALELİ Mİ SANDINIZ REZİLLER


Japonya'nın başkenti Tokyo'da çalışan iki Türk kebapçı, yoldan geçenlerin koluna girerek dükkana sokmaya çalıştıkları için gözaltına alınan iki kardeşin çirkin davranışına sosyal medyada sert yorumlar geldi. Türkiye'de bile esnaflığı ayaklar altına düşürenlerin gittikleri ülkede hem kendilerini hem de kültürlerini üç beş kuruşluk gelir için ayaklar altına aldığını yazan Türkler "Orayı Aksaray Laleli mi sandınız rezil herifler, dangalaklar" diyerek tepki gösterdi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bulunan Kader Kebap'ta çalışan iki Türk kebapçı, yoldan geçenlerin kollarına girerek dükkana sokmaya çalıştıkları için gözaltına alındı.

Tokyo Reporter'da yer alan habere göre, kebapçıda çalışan kişiler hakkında son dönemde 27 şikayette bulundu.

Gözaltına alınan Mehmet Isi ve Cengiz Isi isimli kardeşlerin savunmalarında insanlara nazikçe yaklaştıklarını ve kötü bir niyetleri olmadığını söylediği belirtildi.

Japonya'da birçok TV kanalı ve gazete konuyu haberleştirdi.
Son Güncelleme: 25.06.2017 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Cebi 2023-06-08 17:48:39

Kebapçının isminden de anlaşıldığına göre bu bana kayıp edilen canlar rte'nin işi (kader) e yüklemesi ama ilimden uzak kafa yapısını hatırlatıyor.